اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دومین جشنواره ساخت نماهنگ های فضایی در سال 1403 با موضوع «فضا و تغییرات اقلیمی» با همکاری سازمان فضایی ایران برگزار می شود و تأثیر تحول آفرین فناوری فضایی را در حوزه تغییرهای اقلیمی نمایان کرده و بر نقش فعالانه اکتشاف فضا در افزایش درک و مدیریت ما از آب و هوای زمین تأکید می کند.
به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دومین جشنواره ساخت نماهنگ های فضایی در سال 1403 با موضوع «فضا و تغییرات اقلیمی» با همکاری سازمان فضایی ایران برگزار می شود و تأثیر تحول آفرین فناوری فضایی را در حوزه تغییرهای اقلیمی نمایان کرده و بر نقش فعالانه اکتشاف فضا در افزایش درک و مدیریت ما از آب و هوای زمین تأکید می کند.
هفته جهانی فضا در سال 1403 (12 تا 18 مهر) با تمرکز بر اتحاد قدرتمند بین فناوری فضایی و علوم آب و هوایی و با هدف آموزش عمومی، الهام بخشیدن و ایجاد ارتباطی مؤثر بین جامعه جهانی برگزار شد.
در این هفته تلاش شد تا نقش حیاتی ماهواره ها و فناوری فضایی در نظارت بر تغییرات اقلیمی و تدوین راهبردهای مؤثر برای کاهش اثرهای تغییرهای اقلیمی برجسته شود.
بر اساس این خبر، فضا، زمین و نسل آینده، اقلیم فضا و پایش فعالیت های خورشیدی، فناوری فضایی و مدیریت مخاطرات طبیعی و تخریب های محیط زیستی و فناوری فضایی (جنگل زدایی، بیابان زایی، تخریب خاک، تخریب لایه اوزون، چرخه های آب و کیفیت هوا)، اقلیم، تغییرهای اقلیمی و مدیریت آن با فناوری فضایی، پایش گرمایش زمین با فناوری های فضایی و نقش فناوری های فضایی در امنیت غذایی محورهای موضوعی ساخت نماهنگ برای این جشنواره است.
کودکان و نوجوانان 7 تا 17 ساله علاقه مند، تا 10 دی ماه امسال فرصت دارند که نماهنگ های خود را با محورهای موضوعی روز شمار هفته فضا در سال 1403 با نگاه فرایندی و پژوهش محور در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مدارس معینِ کانون بسازند.
همچنین انتخاب یکی از محورهای موضوعی، پژوهش و تحقیق راجع به موضوع و ساخت یک سناریوی ذهنی اولیه، انتخاب عکس و نماهنگ و ساخت محتوای تصویری متناسب با موضوع در امتداد رسیدن به سناریوی پیش بینی شده، استفاده از نشان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سازمان فضایی ایران و ارسال به پست الکترونیک [email protected]، از جمله مراحل ساخت این آثار به شمار می رود.
بر همین اساس، آثار تولیدی باید دست کم سه دقیقه و حداکثر حجم هر نماهنگ 15 مگابایت باشد. همچنین در ابتدای هر نماهنگ باید نام و نام خانوادگی پدیدآورنده، نام استان، تاریخ تولد و شماره تماس آورده شود.
دومین جشنواره ملی ساخت نماهنگ های فضایی از سوی اداره کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار و نتیجه آن روز 14 بهمن همزمان با روز ملی فناوری فضایی اعلام و جوایز برگزیدگان آن از سوی سازمان فضایی ایران اهدا می شود.
ثبت جهانی فعالیت های مراکز کانون در سایت «هفته جهانی فضا»
فعالیت های مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در هفته جهانی فضا، از سوی سازمان فضایی ایران در سایت هفته جهانی فضا «World Space Week» ثبت جهانی شد.
مدیرکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اعلام این خبر اظهارداشت: امسال نخستین سالی بود که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان یکی از نهادهای فعال در برگزاری هر چه بهتر هفته جهانی فضا، در کنار سازمان فضایی ایران مشارکت و نقش آفرینی و در امتداد شعار هفته، به نام «فضا و تغییرات اقلیمی» در چهار محور، اقدام به برگزاری برنامه کرد.
سعیده عزیزیان گفت: برگزاری جشنواره ملی ساخت نماهنگ های فضایی یکی از این محورها است. فراخوان این رویداد علمی و فرآیندی با همکاری سازمان فضایی ایران، با هدف آموزش عمیق تر مطالب و سپس تولید محتوای علمی از سوی شرکت کنندگان، به تازگی منتشر شد که شامل از ایده تا آموزش، اجرا، داوری و انتخاب برگزیدگان است. نشست هایی تخصصی نیز برای این رویداد در نظر گرفته شده است.
وی افزود: برنامه دیگر، برگزاری نشست تخصصی «تغییرات اقلیم، گرد و خاک» با همکاری سازمان فضایی ایران، پژوهشکده علوم جو و هواشناسی بود که 500 مخاطب از جمله مربیان و اعضای نوجوان مراکز کانون در بستر سکوهای اینترنتی اسکای روم و شاد از آن بهره بردند.
مدیرکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: پویش بین المللی علوم شهروندی رصد و مشاهده اجرام مسیه در 20 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، فارس، قم، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، مازندران، هرمزگان، همدان و یزد با همکاری NASE (ارائه دهنده برنامه های دانش آموزی ناسا) و انجمن نجوم ثاقب گیلان برگزار شد که بیش از یکهزار مخاطب در رصدهای شبانه شرکت کردند و حاصل آن دریافت بیش از 400 فایل از فعالیت های نقاشی و عکاسی و دل نوشته اعضا بود.
عزیزیان اظهارداشت: برنامه های علمی در هفته فضا در 21 استان اردبیل، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، هرمزگان و همدان با همکاری آموزش و پرورش برگزار شد و بیش از 10هزار عضو کانون و دانش آموز میهمان 193 مرکز کانون در هفته جهانی فضا بودند.
وی گفت: فعالیت های صورت گرفته در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری از سوی سازمان فضایی ایران در این سایت جهانی ثبت شد.
مدیرکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: ویژه برنامه هایی که در مراکز کانون پرورش فکری در قالب ترکیب شعار هفته جهانی فضا با فعالیت های 60گانه این نهاد برگزار شد شامل برگزاری شب رصدی، کارگاه های نجومی در مناطق روستایی و دورافتاده استان ها، روخوانی کتاب های فضایی، معرفی کتاب، کاردستی، نمایش خلاق و... با موضوع فضا بود.
عزیزیان گفت: در این برنامه ها علاوه بر اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدارسِ معین کانون نیز حضور داشتند.
مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در هفته جهانی فضا میزبان بیش از 10هزار کودک و نوجوان علاقه مند به این حوزه در سراسر کشور بودند.
{{name}}
{{content}}